Jazzkoncert i Galleri Lolland

Kristian Marcussen ved klaver og Bjarne Christensen med bas
Jazzkoncert i Galleri Lolland

Pianisten Kristian Marcussen fremfører egne kompositioner i genren jazz, ledsaget af Bjarne Christensen på elbas. Det foregår lørdag, den 4. november 2023 kl. 13:00 i Galleri Lolland, Østergade 13, Maribo.

Kristian Marcussen, som har uddannelse fra både klassiske og rytmiske musikkonservatorier, har været bosat i Maribo siden 2018. Han har holdt en del koncertforedrag lokalt, hvor han fortæller om musikkens betydning for sit liv i gode som dårlige stunder. Kristians jazzkompositioner indeholder drømmen og længslen. Der er en nordisk folketone at spore i de rolige numre, og et elegant mainstream swing i de numre, der har mere tempo.

Kristian og Bjarne har kendt hinanden og spillet sammen i en lang årrække. Til nogle tider oftere end andre. Men ikke desto mindre gennem over 25 år. Og i mange forskellige genrer. Bjarne er en anvendt bassist på den danske musikscene. Han spiller med/har spillet med bl.a. Erik Grip, B. Joe, Paul Harrison og Sigurd Barrett.

Nu spiller de så koncert i Galleri Lolland. Her kan man høre både nye og gamle kompositioner af Kristian Marcussen, som er kendt for sin blanding af jazzet og meditativ lyd i sit klaverspil.